juandon

Com poden els 190 milions de persones estar equivocat? Segons WikipediaTwitter, genera 65.000.000 tweets al dia i maneja més de 800.000 consultes de cerca al dia. Si la seva escola no té una presència a Twitter, el que hauria, i m’agradaria oferir un model sobre com començar a utilitzar Twitter per a la vostra escola.

En començar a utilitzar Twitter per la teva escola recordar que el seu ús ha de ser part de l’objectiu més ampli de l’ús de l’escola dels mitjans de comunicació social. A la meva escola tenim els mitjans de comunicació social com a part de la nostra estratègia de màrqueting d’entrada i en menor grau com una eina per ajudar amb la retenció dels estudiants.

Pas 1 – Reserva un ID de Twitter per la teva escola

Fins i tot si sou nou a Twitter, i no tenen idea de com utilitzar aquest canal de mitjans de comunicació social, el primer pas ha de consistir a reservar un identificador de Twitter per a la seva escola. Aquest és un pas molt important i triar l’escola de Twitter ID cura perquè no es pot canviar el nom una vegada que has seleccionat. Aquí hi ha algunes coses que pensar sobre l’elecció d’un nom:

 1. La seva escola de Twitter d’identificació es limita a 15 caràcters.
 2. A mesura que selecciona un nom de pensar en la seva imatge de marca i com vostè vol que la seva escola sigui coneguda. Si el seu nom de l’escola formal és més de 15 caràcters no és un nom més curt o sobrenom com es coneix a la seva escola.
 3. Jo recomanaria que no utilitzi caràcters especials ni espais.

Pas 2 – Personalitza el teu perfil de Twitter

No hi ha res més poc professional que un compte de Twitter amb la foto de perfil per defecte d’ou. Després de crear el seu compte haurà de personalitzar el seu perfil. Aquí està una llista de coses que vostè ha de completar:

 1. Pujar una foto de perfil. Jo suggeriria que carregui el logotip de la seva escola, segell de l’escola, o fins i tot una imatge ben coneguda de l’escola.
 2. Escriviu el nom de l’escola, la ubicació, i el lloc web de l’escola.
 3. Completar la secció de bio amb una descripció general de la seva escola.
 4. Aneu a la secció de Disseny i seleccioneu un color de fons sòlid que és un dels colors de la seva escola. No es preocupi sobre com personalitzar la imatge de fons de Twitter. Vostè pot fer que més tard després que se senten més còmodes usant Twitter.

Fes un cop d’ull al meu escola ‘s perfil de Twitter: # http://twitter.com/ Sewickley! /

 

Pas 3 – Crear un compte de Twitter per a vostè mateix

Ara que ha completat els passos 1 i 2, Jo recomanaria que creeu un compte de Twitter per a vostè. Crec que és molt important perquè vostè tingui un compte personal a través del qual a experimentar amb Twitter. De fet, em va fer això perquè el meu pensament era que si va cometre un error amb el meu propi compte de Twitter és només el reflex de mi i no a la meva escola. Després de crear el seu compte personal complet els passos 1 i 2 per a la seva pròpia compte.

Pas 4 – començar a escoltar

He escrit abans que el primer pas en l’ús de qualsevol canal de mitjans de comunicació social és començar per escoltar . Espero que a través d’escoltar vostè aprendrà sobre Twitter a través de participants. Per tal de començar a escoltar que ha de començar després d’altres escoles i persones a Twitter a través del seu compte personal:

 1. Jo recomanaria que vostè segueixi aquestes persones: 101 persones, s’ha de seguir en Twitter a través de edSocialMedia .
 2. També li suggereixo que segueixi moltes escoles diferents per veure com estan utilitzant Twitter. Assegureu-vos de seguir les seves escoles competidor, així com la llista d’escoles independents a Twitter per štít William .
 3. Li suggereixo que segueixi algunes de les seves celebritats favorites o equips esportius per una mica de diversió.
 4. Finalment, li recomano veure aquest gran Twitter 101 recursos complert per Cassie sord .

Pas 5 – Participar personalment

Després d’escoltar per un temps i ha guanyat una millor apreciació de com la gent fa servir Twitter, és hora que tweet personalment. En començar a pensar sobre la informació a Tweet NO respondre a la pregunta, “Què estic fent?”, Sinó més aviat respondre a la pregunta: “Què em sembla d’interès?” La gent realment no vull saber el que va menjar per esmorzar. Més aviat voldria saber què pàgina webblog , article de premsa, fotos, vídeos de YouTube , o xerrada en TED que acaba d’acabar de llegir / veure.

Com experiment tweet informació amb els dies, hores, i la informació que tweet. Esbrina què guanya el més retweets i el compromís. Podeu utilitzar una eina com Hootsuite per ajudar-lo amb el seguiment d’aquesta informació.

Pas 6 – Participi per la seva escola

Després d’haver enviat com a mínim 100 tweets que estarà llest per començar a Twitter usant el compte de la seva escola. Recordeu, Twitter és part de la seva estratègia de màrqueting d’entrada i com a tal ha tuitear informació que la gent trobarà útil i interessant. En començar a buscar el contingut de tweet de la seva escola si us plau llegiu: 21 maneres d’Escoles Independents es poden usar Twitter . Recordeu que per experimentar i fer un seguiment teus tweets amb la finalitat de determinar els millors moments i els dies a la informació tweet.

Pas 7 – Promoure el compte de la seva escola Twitter

Després d’haver Twitter almenys 50 vegades per la seva escola de la seva llista per ser la promoció del compte de la seva escola de Twitter. Aquí hi ha alguns suggeriments:

 1. Posar enllaços al teu compte de Twitter a la seva pàgina web, bloc i facebook compte de l’escola .
 2. Posar enllaços al teu compte de Twitter a la teva signatura de correu electrònic.
 3. Promociona el teu compte de Twitter en els butlletins de l’escola i els pares de comunicacions.
 4. Posar cartells al voltant de l’escola anunciant seu compte de Twitter.

Ara a l’Obra

Us animo a iniciar aquest procés tan aviat com sigui possible i m’encantaria veure el seu nou compte de Twitter. Després d’haver creat el compte, si us plau m’ho saber mitjançant la publicació del nom del compte en els comentaris o per el meu Twitter a @ SchneiderB . Bona sort!

Foto cortesia TheTakeOnLife.com

Read more: http://www.schneiderb.com/howto-start-using-twitter-for-your-school/#ixzz1FH63lxrs

 

Anuncios